2019. szeptember 4.

Esőtervező: így úszd meg szárazon a szeptemberi fővárosi koncerteket

Nem, azt nem tudjuk megígérni, hogy az alkoholmentes száraz szeptemberben segítünk nektek, ez felelőtlen dolog volna. Inkább összeszedtük a kedvenceinket a budapesti programokból erre a hónapra és segítünk benne, hogyan kerüld el a bőrig ázást és hogyan jársz legjobban a jegyvásárlással.

Anna and the Barbies, 2017, fotó:
Pandur-Balogh Norbi

Vad Fruttik

09.06. péntek
Budapest Park

1 mondatban: Elektronikus alterrock nagyon sok reflektorral és hiperaktív frontemberrel. (Imádunk, Marci! <3)
esőterv: a Parkba esernyőt nem vihettek be és biztosan le is fülelnek vele. Lehet venni egyszer használatos esőkabátot a shopban, de inkább vigyetek magatokkal egyet. A pultoknál kisebb fedett részek is vannak, de ha megeredne ez akkor sem megoldás, mert legfeljebb pár százan férnek el alatta.
link az eseményhez
jegyek: 4999 Ft + online 320 Ft kezelési költség. Viszont jó hír, hogy biztosan lesz még a helyszínen is.

Egyedi Peti – Mindenkinek Megvan A Maga Története

09.11. szerda
A38 Hajó

Bookline B-oldal
1 mondatban: Úgyis sírni fogsz.
esőterv: a Hajó tetőterasza fedett, viszont nem teljesen zárt: ha szeles, nagyobb eső jön, akkor oldalról be tud verni a nézőtérre. (Ilyen esetben előfordulhat, hogy lent tartják meg.) Egy plusz pulcsi és a hazafele útra esernyő és esőkabát nem árt.
link az eseményhez
jegyek: ingyenes, de regisztrálni kell itt

Péterfy Bori & Love Band

09.13. péntek
KOBUCI

1 mondatban: Neonnal körbecsavart istennő többnyire a vagány zenészek közt a színpadon, néha a közönség karjaiban stagediving közben.
esőterv: szintén esőkabát köteles helyszín. Szinte egyáltalán nincs fedett rész és vásárolni sem tudtok esőkabátot. Kevésbé szigorú az ellenőrzés a beengedésnél, de esernyőt nem lehet bevinni és nem is volna kedves dolog a tömeg közepén kibontani a két méteres szivárványos ernyőt, szóval készüljetek!
link az eseményhez
jegyek: nagy valószínűséggel elővételben elkelnek majd, úgyhogy csapjatok le rá online, 3000 Ft-ért a tietek lehet ezen a linken

fotó: Péterfy Bori & Love Band FB

Esti Kornél

09.20. péntek
KOBUCI

1 mondatban: Hat fiú feketében néha üvölt, néha szomorkodva üvölt.
esőterv: ld fent
link az eseményhez
jegyek: itt is ismételni tudjuk magunkat, nagy eséllyel erre a koncertre sem tudtok majd a helyszínen belépőt venni. Elővételben ezen a linken, 2990 Ft-ért beszerezhetitek.

Rájátszás

09.21. szombat
KOBUCI

1 mondatban: Egy csomó költő megpróbál zenész lenni és egy csomó zenész megpróbál költő lenni, meglepően sok sikerrel.
esőterv: ha eddig figyeltél vagy az előző napot úgyis a KOBUCI-ban töltötted, akkor már tudod
link az eseményhez
jegyek: itt sem merjük megígérni, hogy a helyszínen lesz még jegy, de 500 Ft-tal jobban is jártok, ha elővételben megvisztek (2500) ide kattintva

Alternatívák – Beck Zoli és Lázár Dodi

09.25. szerda
UP Rendezvénytér

1 mondatban: Megpróbálunk legalább egy olyan kérdést feltenni a két frontembernek, amiről még nem beszélgettek egymással és közben reméljük, hogy ti is élvezitek.
esőterv: a nemrég megnyitott rendezvényház hatalmas belső terekkel és hangulatos teraszokkal büszkélkedhet. Mi biztonságosan fedett részen, egy nagy üvegfal mellett beszélgetünk majd, szóval ha közben úgy látjátok, hogy eleredt az eső, akkor a hazafele útra készítsétek majd elő az esernyőt vagy esőkabátot.
link az eseményhez
jegyek: elővételben ezen a linken és a helyszínen is 1800 Ft, de nem ígérjük, hogy mindenkinek jut, aki az utolsó pillanatra hagyja a vásárlást


30Y

09.26. csütörtök
Budapest Park

1 mondatban: Reméljük Zaza most is elénekeli az Úgyis mindegyet.
esőterv: ld fent
link az eseményhez
jegyek: 3999 Ft + szintén 320 Ft online kezelési költség. Nagy eséllyel a koncert napján a helyszínen is fogtok tudni venni még.