2019. október 14.

Henri Gonzo – Perez Dani akusztik az UP-ban!

Amikor arról beszéltünk, hogy az újpesti UP programját érdemes rendszeresen csekkolni, mert mindig találni valamilyen izgalmas koncertet vagy programot, pontosan olyasmikre gondoltunk, mint az október 17-ei Henri Gonzo – Perez Dani akusztikus koncert. Az egyik legmenőbb magyar indie zenekar, a Fran Palermo magját alkotó duó ritkán látható ebben a felállásban, így érdemes elcsípni őket most!

A Fran Palermo körül egyébként mostanában amúgy sem unalmas az élet, hiszen az elmúlt napokban bemutatott új magyar film, a FOMO főcímdalát ők jegyzik. A film története mai fiatalokról szól, nem csak fiataloknak, és várhatóan a dallal együtt nagyot fog szólni.

Mindeközben pedig egy nagyszabású, élet-halál tematika köré fonódó nagykoncertre is készülnek zenekarilag, előtte viszont, az UP-ba elviszik a zenekar esszenciáját. Ha szeretnéd meghallgatni csendesebb formában, de a zenekar laza hanyagságát nem mellőzve a dalaikat, no meg persze Henri szexepiljéről is megbizonyosodnál közelről, ott a helyed!

Esemény: https://www.facebook.com/events/480287009492715/

Jegyek: https://uprendezvenyter.jegy.hu/program/fran-palermo-koncert-107593/585678?fbclid=IwAR2nVDc-bhOEHcA4-swIeo5fBiGUsS95PutT6a4ZP10s22G-CRsQczmgDf0