2019. december 13.

Itt az új Anna and The Barbies lemez, az Indián

Az idén 15. születésnapját ünneplő rockbanda „Indián” című jubileumi nagylemeze tegnaptól, vagyis december 11-étől érhető el a MOL kutakon. Az „Indián” az Anna and the Barbies egyik legkiforrottabb munkája, amely brutális őszinteséggel járja körül a XXI. századi életet feszegető problémákat és kérdéseket.

A zenekar 2019-ben ünnepelte megalakulásának 15. évfordulóját – a különleges, jubileumi alkalmat duplakoncerttel ünnepelték a Nemzeti színházban, ahol az „Indián” című produkciót adták elő. A Pásztor Anna által rendezett darab a technológia, a modern világ kiüresedésével szembesítette a közönségét.

A színházi előadással megegyező című nagylemez hasonló témákat dolgoz fel kilenc húsbamarkoló dalon keresztül – amelyek férfi-nő kapcsolatokról, rocksztár létről, magányról, csalódásról, szexről és a modern életről szólnak.

 „Az „Indián” az elmúlt két év története egy lemezbe csomagolva, illetve retrospektív az elmúlt tizenöt évre.” – tette hozzá Pásztor Anna. „Érezni, tapintani lehet, ahogy kifinomult a zenekar az évek alatt. Nagyon büszke vagyok az elkészült munkánkra, és alig várom, hogy élőben is játszhassuk a dalokat!

Ha hallanátok a dalokat élőben is, csekkoljátok a zenekar következő koncerjeit itt!