2020. november 20.

Visszhangzik benne az élet: megjelent a Kétszemközt első lemeze

Tavasszal mutattuk meg Nektek a Kétszemközt zenekart, akiknek az akkor beígértek szerint menetrendszerűen itt is van első lemezük. A Melankólia szöveg- és gitárcentrikus dalai között az egészen mély, lelkünket csak legsötétebb órákban feszegető kérdéseket boncolgatókat és az olyan hétköznapi helyzetet megfogalmazót is találunk, mint a banki ügyintézés. A dalok egyből csinos szövegvideókat is kaptak, ezekért és további infókért is görgessetek!

A srácok meséltek is nekünk a korongról:

Tavaly szeptemberben álltunk neki felvenni a lemezt a szegedi Miracle sound studióban, szerettük volna egy 2020-as őszi-téli lemezbemutató koncertsorozattal egybekötni a premiert. Mivel ez sajnos most nem lehetséges, ezért úgy döntöttünk készítünk egy kis videót minden dalhoz a sziluettünkkel, és a dal hangulatához kapcsolódó tartalommal, hogy valami kis pluszt tudjunk adni vizuálisan is ebben a helyzetben.

Ezek a dalok már elég régen érnek bennünk, és valamilyen formában már mindet játszottuk koncerten is, reméljük a 2021-es évben már közönséggel együtt is énekelhetünk néhányat.

Mondanunk sem kell, a 2021-es koncertszezonban mi is nagyon reménykedünk, addig is, ha tetszik a lemez, hallgassátok, és kövessétek a zenekart a Facebookon!