2021. május 24.

Közönséges koncertet ad az Elefánt

Rég álltatok Elefánt koncerten a haverokkal az első sorban? Nagyon hiányzik már egy pogó, egy csendes elmélázás és az az energia, amit csak egy közönséges koncert adhat? Tele van már a hócipőtök azzal, hogy nem mehettek koncertre?
Nekünk is!
Ezért kitaláltunk valami olyat, ami még nem volt és amire régóta vártatok Ti is és mi is.
” – így hirdeti az Elefánt mai online koncertjét, ami a Közönséges Koncert nevet kapta.

A „Közönséges Koncert” egy olyan élőben sugárzott online zenei esemény, amely lehetőséget biztosít arra, hogy újra egy térben álljatok, üljetek, kiabáljatok, énekeljetek, tapsoljatok, vagyis újra a lehető legközelebb legyetek egymáshoz úgy, hogy közben a zenekar is azt fogja érezni, hogy ott vagytok az első sorban. Lehetsz a nappalidban, a konyhában, az autódban, egy kocsmában, kint a réten, a helyszín teljesen mindegy. A lényeg, hogy legyen egy telefonod, PC-d, laptop-od, amelynek van kamerája és hangszórója, legyen letöltve a Webex applikációd és már be is kapcsolódhatsz a koncertbe. Ennyire egyszerű az egész.  

A Közönséges Koncert egyébként interaktív is, tudtok szólni egymáshoz és a zenekarhoz is ugyanúgy, mint rég. A stúdióban lévő színpad körül óriás kivetítőkre kerültök a valaha volt legszebb vizuálunk részeiként és közben látni fogjátok egymást és a zenekart is.

A koncert előtt lehetőségetek lesz bekapcsolódni egy beszélgetésbe is a zenekarral, az elküldött kérdéseitekre fogunk válaszolni Nektek és ezen a koncerten játsszuk el először élőben legújabb dalunkat az Én-t. 
Megéri becsekkolni!

Nincs más dolgotok, mint a jegy megvásárlása után az e-mail címetekre kiküldött linkre klikkelni, bekapcsolódni, tombolni, pogózni vagy épp egy pohár bort szürcsölgetve élvezni a koncertet bárhol is lesztek. Ott tali!