2022. március 1.

Irodalom, tánc, színház, és divat a zene bűvöletében

A Hajógyár x A38 eseménysorozata sorban négyféle tematika alapján mutat be előadókat. Február 22-én a minden kedden megújuló programsorozaton belül a Zene x Szöveg első része debütált, most márciusban pedig folytatódik a sorozat, a Zene X Színház résszel.

A tavasz első napján egy eddig nem látott, igazán huszonegyedik századi színpadi showban lehet részünk, amely azért született meg, hogy mélyebben megismerjük a hazai kortárs zenészek élettörténetét. Hegyi Dóri (OHNODY) műsorvezetésével, az Üveggyöngyjáték Playback Közösségi Színház közreműködésével jelennek meg a megszólalók életének, és zenei pályájának fontos fordulópontjai, amelyet egy akusztikus minikoncert követ. Elsőként Lábas Vikit, a Margaret Island énekesnőjét ismerhetjük meg egy kicsit közelebbről, bepillantást nyerhetünk eddig el nem mondott történteibe. Az exkluzív portrébeszélgetést a Margaret Island zenekar legkedvesebb dalai teszik még színesebbé.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre: https://www.facebook.com/events/965330960776656

Jegyek: https://bit.ly/hajogyar_0301