2021. szeptember 9.

Minden hónap második csütörtökén irány a Mertez X Robot Live!

Szeptember 9-én, csütörtökön indul a Mertez Management és a Robot klub közös koncertsorozata, a Mertez X Robot Live! Ugyan az ötlet már a koronavírus okozta lezárások előtt megszületett, a kényszerpihenő alatt forrta ki teljesen magát. A Robot és a Mertez Management közös célt tűzött ki maga elé: hogy teret adjanak a tehetséges, értéket képviselő, de egyelőre szűkebb körben ismert zenekaroknak. A kezdeményezés mögé olyan támogatók álltak, mint a Converse és a Hangfoglaló Program.

Imre Zsolt, a Mertez Management egyik alapítója, egyébként a Supernem turnémenedzsere így mesél az összefogásról: 

“Papp Szabival közös útjaink során évek óta beszélgetünk róla, hogy milyen fontos segíteni a feltörekvő zenekarokat, amelyekben minden potenciál megvan a sikerhez, csak éppen platform nincs, amin keresztül megtalálhatnák a szélesebb körű közönségüket. Náluk a Robot Klubnál, és nálunk a Mertez Managementnél  is fontos küldetés ez, így jött az ötlet, hogy találjunk ki valamit együtt, amivel egyszerre közönséget és egy új, erős közösséget is teremthetünk.A koncepciónk az lett, hogy az este fő fellépője előtt minden alkalommal ismert zenészek lépnek színpadra, megfordítva ezzel a klasszikus előzenekar-főzenekar felállást, hogy közreműködésükkel támogassák a koncertsorozat misszióját. Ezúton is köszönjük minden HOST-unknak, hogy kivétel nélkül szinte elsőre igent mondtak a felkérésre.Nem utolsó sorban pedig az élőzenét, azon belül is rockzenét szeretnénk népszerűsíteni a fiatalok körében, ezért az estékről kedvcsináló aftermovie-k is születnek majd, amelyeket a rock’n’roll életérzés szellemében elég lazára eresztünk majd…”

fotó: sinco

“Örömmel tölt el, hogy végre valósággá válik a világ egyik legrosszabb pillanatában kigondolt, ám remélhetőleg annál inkább gyümölcsöző projektje! Számtalan koncertet hoztunk már össze közösen a Mertez Management stábjával, ismerjük egymás minőségi elvárásait, így biztosak vagyunk abban, hogy közönség tényleg olyan figyelemre méltó produkciókkal találkozhat, akik első körben már bizonyítottak, azonban a következő évek, generációk meghatározó zenekaraivá válhatnak.” – mondja a Robot klub programszervezője, Géczi Richárd.

A koncertek minden hónap második csütörtökén lesznek a Robotban. Ezeken az estéken a főszerepet a kisebb zenekarok kapják, előttük pedig olyan előadók nyitják majd estéket, mint Molnár Tomi, Szűcs Krisztián, vagy Áron András “Apey”. 

A Mertez X Robot Live első koncertje szeptember 9-én, csütörtökön lesz, a sorozatot a Meg Egy Cukorka koncertjével nyitják. Az este hostjai a Supernem jól ismert tagjai, Papp Szabi és Pulius Tibi lesznek, akik rendhagyó formában játszanak el néhány Supernem dalt… és ki tudja, még az is lehet, hogy színpadra állnak a Cukorkákkal együtt is!

Esemény: https://www.facebook.com/events/539780927327092

Kövesd a  Mertez X Robot Live koncertsorozat oldalait a további programokért:

https://www.facebook.com/mertezrobotlive