2022. június 20.

Az Einstand még mindig köszöni jól van – klippremier

A zenekar ezúttal a nemrég megjelent nagylemezének (ami egyébként nálunk premierelt) címadó dalához készített videoklippel jelentkezik. A dal – ahogyan az album is – a Köszönöm jól címet kapta.

Az albumpremier alkalmával a zenekar így jellemezte: “látszatboldogság és álkedvesség hétköznapi folydogálása, katartikus gitárszólóba torkollva”. Ez a kettősség – a látszatboldogság és a háttérben meghúzódó valóság – a klipben is visszaköszön. A videót a banda gitáros-énekese, Józsi készítette – itt egyébként érdemes visszatekinteni a dal készítésére is, hiszen a zenei producer a zenekar basszusgitárosa, Marci volt. A klipben feltűnik az új dobos, Szilágyi Domonkos is, akivel nemrég kiegészülve a banda így teljes egészében testvérekből álló formációként dübörög tovább.

Az album minden dalához szeretnénk egy tartalmasabb vizuális körítést is készíteni, ezúttal a címadó dal volt soron. A videóban egy űrszerű térben magára hagyott tárgykupac lebegése követhető nyomon – és ezek kijelzőin mi, ahogy épp zenélünk – a csillagok helyén pedig mindig épp a szöveghez illeszkedő hangulat.” – mesélte Józsi a klipről, ami itt meg is tekinthető:

A dal, valamint a teljes lemez, az alábbi felületeken is megtalálható:

https://music.apple.com/us/album/k%C3%B6sz%C3%B6n%C3%B6m-j%C3%B3l/1600062584?i=1600062869

https://deezer.page.link/Pb9cAqUhxhQ3A2uT7

A bandát az alábbi oldalakon találhatjátok meg:

http://www.einstand.band/
https://www.facebook.com/einstandzenekar/
https://www.youtube.com/einstandzenekar
https://www.instagram.com/einstandzenekar/
https://play.spotify.com/artist/7u21y4tfyE0WbELK93wXzt

https://itunes.apple.com/us/artist/einstand/id1169441583http://www.deezer.com/artist/11279388