2018. március 1.

Fatal Error : Bérlet az életre /live session videopremier/

A Fatal Error zenekar egy ceglédi/pesti rock and roll formáció, mely 2017 októberében hozta ki második nagylemezét, melynek címe Kisszobából Nagyvilág; nálunk láthattatok-hallhattatok már egy dalt erről egy korábbi s(o)unday sessionsben. A csapat azóta is megállás nélkül koncertezik, viszi az új lemezt városról városra.

Két állomás között a zenekarnak arra is volt ideje, hogy beugorjon a Pesti Stúdióba, és nyomjon egy egydalos sessiont, amit most nálunk nézhettek meg először. A srácok az első lemezük címadó dalát választották, és mondtak is pár szót a dologról:

“Valójában kicsit indokolatlannak tűnhet, hogy miért ezt a dalt választottuk, hiszen most jött ki a második nagylemezünk, pedig a dolognak egészen egyszerű oka van. Ebben a formában a Bérlet az életre nem található meg sehol. Az első lemezünkön akusztikus formában kapott helyet, viszont a koncertjeinken mindig a zúzós verziót nyomjuk, és ez kicsit más kontextusba helyezi a dalt és a mondanivalót. Az is elég nyomós érv volt egyébként, hogy ez az egyik legjobban működő dal a koncertjeinken. reméljük így is elnyeri a nagyérdemű tetszését!”

A videó ilyen lett:

A csapat éppen a téli/tavaszi turnéjának közepén van. A legközelebbi budapesti koncert már elővételben teltházas, de aki akarja, még az ország számos pontján megnézheti a srácokat!