2015. február 18.

Hidegzuhany: Megszűnik a HS7!

Február 18-án délelőtt a MusicPress Facebook-oldalán jelent meg az alábbi kép, ezzel a szöveggel: “20 év után búcsúzik a HEAVEN STREET SEVEN Augusztus 1. Budapest Park”. 

safe_image.jpg

 A rajongók közül is csak a szemfülesebbekhez juthatott el a hír, hiszen a zenekar nem közölt semmit a Facebook-oldalán. Sok idő azonban nem volt a találgatásra, hiszen nem sokkal később a HVG tisztázta a helyzetet: bizony, az idén éppen 20. születésnapját ünneplő, Szűcs Krisztián vezette kultikus zenekar, a Heaven Street Seven, befejezi működését. 

Nem is találunk szavakat… teltházas születésnapi bulit adtak az Akváriumban, a HVG-nak adott korábbi interjúban pedig Krisztián egyáltalán nem említett még semmi ilyesmit. Kissé talán árulkodó lehet, hogy a zenekar Facebook-oldala 10 napja nem frissült, utoljára február 8-án posztolták a Gesztenyefák alatt című dalukat, ezzel a szöveggel: 

Nem lesz több szerelmes dal
Ezt kérted, ezt ígértem
Nem lesz a neved többé
Kondenzcsíkkal írva az égre

Persze a fiúk azt nyilatkozták, hogy igyekeznek még a nyáron bejárni a számukra fontos helyszíneket, de nagyon úgy néz ki, hogy az augusztus 1-i buli a Budapest Parkban az utolsó alkalom lesz, hogy azt kiabálhatjuk: “Hol van az a krézi srác…”. 

Szomorúak vagyunk 🙁