2021. szeptember 30.

Csatlakozzon a szőkék forradalmához, várja a Grand Hotel Halmahera!

megjelent Lovasi András új szólólemeze

 Megjelent és a mai nappal fel is került a különféle zenemegosztó oldalakra Lovasi András vadonatúj szólólemeze, ami a harmadik ebben a kategóriában. A Grand Hotel Halmahera címre keresztelt korong összefüggő, tematikus album, olyan konceptlemez, amin a dalokat prózai betétek szakítják meg vagy éppen kötik össze, szintén a szerző előadásában.

A Tréning a mennyországhoz alcímet viselő album megjelenése több szempontból is különleges. Nem csak hallgatni, nézni is lehet, hiszen Korolovszky Anna grafikáit tartalmazó, minimál animációs videókkal kerültek fel a Youtube-ra a dalok, amik egyébként fizikai CD formátumban nem is fognak napvilágot látni. Aki szeretné valamilyen formában beszerezni, az egy 100 oldalas könyvet tud megkaparintani szintén a már említett grafikákkal, a hanganyaghoz pedig egy letöltőkódot kap az Egyszerű igazságok boltjában.

A lemez nyomokban tartalmaz Jutkát, akit a Kispál és a Borz már bemutatott nekünk épp harminc éve, de rengeteg aktuálpolitikai szereplő neve is felmerül a szövegekben, Orbántól Borkaiig. Hallgassátok és nézzétek itt: